Starttaa syksyyn SPR-Kirppikseltä!

SYKSYN UUSIA ALKUJA

Syksy tuo varmasti kaikille mieleen koulun ja opiskelujen alkamisen ja töiden alkamisen kesälomien jälkeen.
Syksy on monesti uusien alkujen ja ihanan arjen alkamisen aikaa!

 

STARTTAA SYKSYYN SPR-KIRPPIKSELTÄ

Me SPR-Kirppiksillä olemme varautuneet kaikkiin syksyn uusiin alkuihin! Moni nuori opiskelija muuttaa ensi kertaa omaan asuntoon ja uuteen kaupunkiin opintoja suorittamaan.
Myös moni uusi ja ”vanha” koululainen on aloittanut koulutaipaleensa tätä syksynä. Me aikuiset ja vanhemmat aloitamme osaltamme työmme ja toimemme kesän lomien jälkeen.

Opiskelija-asunnon tai oman uuden asunnon tavarat, huonekalut, astiat ja tekstiilit löydät edullisesti juuri nyt SPR-Kirppikseltä.
Syksyn kylmeneviin ilmoihin ja sateisiin ehtii vielä hyvin varautua hankkimalla lämmintä ja sateenpitävää päälle isommalle tai pienemmälle ulkoilijalle.
Usean aikuisen ja vanhemman töiden alkua virkistää uusi pirteän syksyinen tyyli.
Syksyn pimenevät illat ovat myös kuin tehty tunnelmallisille kynttilöille ja lyhdyille! Kodin sisustuskin kaipaa kesän jälkeen uutta syksyistä ilmettä.

 

Mikä onkaan Sinun tämän syksysi uusi alku, niin se kannattaa aloittaa lähimmän SPR-kirppiksen kautta!
Syksy tuo tullessaan taas monta uutta hankintaa moneen eri tarpeeseen.

Syksyn valikoima ja tarjonta on juuri nyt parhaimmillaan!
Tervetuloa, henkilökuntamme on valmiina auttamaan!

 

TULEVIA TAPAHTUMIA

Syksy tuo mukanaan myös paljon erilaisia tapahtumia. Seuraa oman alueesi tai kotipaikkasi SPR-Kirppiksen FB-sivuja, Instagram- sivuja sekä SPR-kirppiksen nettisivuja ja tule kierrättämään hyvää kanssamme!

Nälkäpäivä on yksi Punaisen Ristin tunnetummista kampajoista. Tänä vuonna nälkäpäivä järjestetään 20.-22.9.18. Myös SPR-Kirppikset ovat mukana nälkäpäivä kampanjassa! SPR-Kirppikset järjestävät alueittain sekä kirppiskohtaisesti kampanjatarjouksia sekä omia tapahtumia ja tempauksia SPR:n paikallisten osastojen kanssa yhteistyössä. Seuraa ilmoitteluamme FB:ssa sekä Instassa.

SPR-Kirppis, Kokkola on mukana 7.9.2018 Kokkolassa järjestettävässä Kaupan ja Kulttuurin Yö tapahtumassa, teemalla Löydä Liikunta. SPR-Kirppis, Kokkola osallistuu tapahtumaan klo. 16-21.00 välisenä aikana järjestämällä kierrätysurheiluvälineiden pop-up myyntiä kaupungin keskustassa. Seuraa ilmoitteluamme vielä lähemmin osoitteessa →
SPR-Kirppis, Kokkola

SPR-Kirppis, Kokkola on mukana tänä vuonna myös Rakenna, Sisusta ja Asu messuilla Kokkolassa Kokkolan Urheilutalolla 22.-23.9.2018. Olemme mukana sisustamassa kaupungin kauneinta olohuonetta kierrätyssisustamisen teemalla! Avain Säästöpankin kisassa yleisö äänestää ammattilaisten suunnittelemista olohuoneista kauneimman. Tule tutustumaan ja äänestämään kierrättämisen ja ekologisuuden puolesta.
Lisätietoja linkistä → Rakenna – Sisusta – Asu messut, Kokkola