Kesä SPR-Kirppistyylillä!

Perinteisesti heinäkuu tuo kesäloman suurelle osalle suomalaisia. Tämän kesän lomatrendinä markkinoidaan lähimatkailua.
Mutta jos kuitenkin päätät siirtyä kotisohvaasi kauemmaksi tai piipahtaa kesämökiltä shoppailureissulle on kirppistely aina ajankohtainen lomanviettotapa.

BONGAA SPR-KIRPPIS JA YLLÄTY

Kun suunnittelet kesälomareissuja ja lomareittiä, bongaa matkan varrelta kierrätyskirppis-myymälöitämme, joista löydät samat tuotteet, kuin mistä tahansa tavaratalosta.
Jos taas pidät enemmän intiimistä putiikkityylistä, pienemmät kirppismyymälälle löydät myös matkalta.
Kirppismyymälöidemme vaihtelevat koot ja paikkakuntien ominaispiirteet takaavat sen, että vaihtoehtoja, tarjontaa ja valikoimaa riittää taatusti.
Saat pikkurahalla uusittua kodinsisustuksen, uuden kattauksen pöytääsi, vaatteet, kengät ja asusteet kesäksi sekä alkusyksyyn.
Kirjojen ystävänä ja/tai keräilijänä tulet myös taatusti tekemään loistavia löytöjä.
Mikäli kesken mökkireissun radio, TV, mikro tai kahvinkeitin tekee tenät – ei hätää SPR-Kirppikseltä löydät myös kodinelektroniikkaa edulliseen hintaan.
Ystävällinen ja avulias henkilökuntamme on sinua vastassa. Tervetuloa meille!

IDEOITA JA INSPIRAATIOTA

Kirppismyymälöistämme löydät myös mitä herkullisimpia ideoita ja inspiraatiota pukeutumiseen ja sisustamiseen kirppistyylillä.
Vaihtuvat esillepanot ja somistukset sisustamisen sekä pukeutumisen osastoillamme takaavat tyylivinkkejä vauvasta vaariin tyylisuunnasta riippumatta.
Trendinä sisustuksessa ja pukeutumisessa näyttää nyt v. 2018 olevan värien ja rouheampien materiaalien uskaliaampi käyttö.
Sisustus- ja muotilehtiä selaillessa voi huomata nykytrendin olevan suosiollinen kirppismaailmaa kohtaan, tietysti myös ekologisuutta halutaan tuoda esille monin eri tavoin.
Tavarapaljous ahdistaa useita ihmisiä ja ajatus vähemmästä tavarasta valtaa alaa meillä ja maailmalla. Toivottavasti tämä näkyy meillä kirppiksillä positiivisesti – eikä sitä vastoin kaatopaikoilla.
Tuo siis tullessasi ja vie mennessäsi – kierrättämällä tuet tärkeää vapaaehtoistyötämme sekä säästät luontoa ja luonnonvaroja!

SUMMER IN SCENES…

Oletko valmis kesän kuumimpaan kirppistyyliin?! 1970,- 80- ja 90-luvun hengen mukainen retrotyyli valloittaa!
Värien juhlaa ja ilotulitusta – oranssit, keltaiset, vihreät ja siniset sävyt ovat omiaan luomaan retrotyylin fiiliksen.
Voimakkaat värit pukeutumisessa ja vaatteissa kokevat retrotyylin kautta toisen tulemisen.
Ja niinhän se on, että tyyli ei ole koskaan pois muodista – aika vain muuttuu ja ajan hengessä kaikki ”vanha” voidaan tyylitellä uudelleen!
Tarvitset vain ideoita ja inspiraatiota, joita löydät SPR-Kirppikseltä!

Myös ajattomat klassikot kuten mekot, paidat, tunikat ja hameet eläin, – pallo- ja raitakuoseilla ovat ikisuosikkeja, jotka eivät mene koskaan pois muodista.
Lisäksi aina muodikas merihenkinen-tyyli valloittaa kesällä. Kesä ja merihenkinentyyli kulkevat käsi kädessä, olipa vuosi tai vuosisata mikä tahansa.
Raidallinen tai pallokuvioinen paita on todellinen klassikko, joka näyttää hyvältä niin hameen kuin farkkujenkin kanssa.

Tyyli ja kuvat: Maria Wentin, SPR-kirppis, Kokkola
…AND BEHIND THE SCENES

SPR-Kirppiksillä haluamme panostaa tuotteidemme esillepanoihin, somistukseen sekä tyylien ja vaatteiden yhdistelyyn elämyksellisen ja hyvän asiakaskokemuksen takaamiseksi.
Kirppismaailmassa esillepanot ja somistukset ovat ”silmää” ja ammattitaitoa vaativaa työtä.
On taito osata blokata lahjoitusten seasta sisustuksellisesti ja somistuksellisesti arvokasta ja yhdisteltävää tavaraa ja vaatetta.
Tyylien yhdistely, sekoittelu ja kokeilu mahdollistuvat erilaisten lahjoitusten ja hyvän mielikuvituksen ansiosta.
Esillepanojen merkitys ja tavaroiden yhdistely kirppiksen myymäläsisustuksessa on ensiarvoisen tärkeää.
Vaarana kirppiksillä on, että hyvä ja hieno tavara hukkuu tavarapaljouden joukkoon, ellei sitä saada pelastettua kokonaisuuksien osaksi.
Tälle ajatukselle annetaan yhä enemmän painoarvoa, joka näkyy meillä käytännössä siinä, että Kirppismyymälöidemme esillepanoihin on omat tekijänsä.
On tärkeää saada ajankohtaisia ja vaihtuvia kuvia esillepanoista myös sosiaalisen mediaan.
Seuraa siis aktiivisesti Facebook sekä Instagram päivityksiämme ja poimi niistä itsellesi parhaat ideat!

Ota tämän kesän ja kesälomasi trendiksi edullisuus ja ekologisuus. Myös lomakassasi kiittää!

Nähdään SPR-Kirppiksillä – Aurinkoista kesää!