Miten lahjoitan

Lahjoittajan muistilista!

Noutopalvelu

Noutopalvelumme noutaa yksityishenkilöiden puhtaita ja ehjiä huonekaluja sekä yritysten isompia tavaraeriä. Lahjoituksia noudettaessa tarkistamme vielä huonekalujen ja tavaroiden kunnon.

Mikäli kyseessä on kuolinpesälahjoitus kerro jo puhelimitse mitä kaikkea haluat lahjoittaa ja mitä haluat meidän noutavan. Pyydämme kuolinpesälahjoituksissa aina myös kirjallisen lahjoitusosoituksen SPR-Kirppikselle.

Tarkista paikkakuntakohtaiset noutohinnat kirppisten omilta sivuilta, noutohinnoissamme on vaihteluita maantieteellisten etäisyyksien vuoksi.

Mitä otamme vastaan

Huonekaluja
Vaatteita ja jalkineita
Kodintekstiilejä
Sisustusesineitä
Astioita
Muuta kodin käyttötavaraa, mm. elektroniikkaa

Huom! Emme ota vastaan tavaraa, joka on ristiriidassa Punaisen Ristin perusperiaatteiden kanssa (esim. piraattituotteet tai aseet)

Ota yhteys lähimpään SPR-Kirppikseen ja sovi lahjoituksen noudosta!

SPR-Kierrätysmyymälä

Ympäristöasiat puhututtavat kuluttajia yhä enemmän ja kestävän kehityksen mukaiset arvot ohjaavat ihmisten ostokäyttäytymistä enenevissä määrin. Ympäristötietoisuus, ympäristöasioiden huomioiminen ja niistä tiedottaminen ovat ajan hermolla toimivan yrityksen, organisaation ja toimijan valttikortti. SPR-Kirppisketju on tehnyt valinnan olla juuri tällainen toimija kirppistoimialalla. Lue lisää

Kiitos lahjoituksestasi ja avustasi SPR:n paikalliseen hyväntekeväisyystyöhön!