Etsitkö arvokasta ja merkityksellistä työtä!

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 kansallisesta yhdistyksestä ja osa maailmanlaajuista auttamisverkostoa.

Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin toiminta-alue käsittää Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan sekä Keski-Suomen maakunnat. Piirin alueella on 12 Kirppistä, joissa myydään lahjoituksena saatua tavaraa. Lisäksi Kirppikset työllistävät henkilöitä, jotka ovat olleet pitkään työttömänä.

 

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

VASTAAVAA TYÖNOPASTAJAA/KEHITTÄJÄÄ

Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiriin, Vaasan SPR-Kirppikselle.

 

Tehtävässä opastetaan ja ohjataan tukityöllistettyjä työntekijöitä Kirppiksen eri työvaiheisiin ja ollaan mukana käytännön työssä. Esimiestyö ja osavastuu myynnistä ja taloudesta sekä niiden kehittämisestä kuuluvat myös työnkuvaan.

Odotamme sinulta hyvää organisointi- ja paineensietokykyä sekä hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa. Olet energinen, luova ja innostava persoona. Tukityöllistämiseen liittyvät asiat kiinnostavat sinua ja ymmärrät siihen liittyviä ominaispiirteitä. Sinulla on osaamista kassatoiminnoista, toimisto- ja hallinnontyötehtävistä sekä ymmärrystä kaupan alan lainalaisuuksista ja trendeistä. Haluat kehittää toimintaamme, kehittyä tehtävissäsi sekä urallasi eteenpäin SPR-Kirppiksellä, olla esimerkkinä ja edistää Punaisen Ristin periaatteita olemalla osana kansainvälistä järjestöä. Sinulla on myös kokemusta esimiestyöstä ja olet siinä rohkea.

Koulutusvaatimuksena on vähintään sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinto tai liiketalouden, – ja/tai kaupan- ja hallinnonalan AMK-tutkinto tai muu vastaava korkeakoulututkinto. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta eri ikäisten ja eri taustoista tulevien ihmisten kohtaamisesta, ohjaamisesta ja johtamisesta.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 6kk koeaikaa. Tehtävässä aloitus mahdollisimman pian.

 

Lähetä avoin hakemus ja CV palkkatoivomuksineen sähköpostilla 16.9.2018 mennessä osoitteeseen krista.kinnunen@redcross.fi

Lisätietoja antaa toimialapäällikkö Krista Kinnunen, krista.kinnunen@redcross.fi.
Puh. 040 518 9745

Puhelintiedustelut toivomme seuraavina ajankohtina: 3.-4.9.2018 klo.10-12.00 ja 10.9.2018 klo. 10-12.00 ja 14.9.2018 klo.10-12.00.