Joulun tunnelmia sydämiin ja mieliin SPR-Kirppiksiltä

Mikä luo Sinun joulutunnelmasi? Mikä herättää joulun sydämeesi ja mieleesi?

Joulu on erityistä aikaa meille kaikille! Joulu tuo perinteisesti perheet, ystävät ja läheiset yhteen juhlan, lahjojen ja yhdessäolon merkeissä. Joulu on jakamisen, antamisen ja saamisenkin aikaa, ja erityisesti yhdessäolon ja rauhoittumisen aikaa.

Talventunnelma ja joulunodotus täyttää sydämen ja mielen meillä SPR-Kirppiksillä jo lokakuussa. Joka vuosi SPR-kirppiksille raivataan tilaa jouluosastoille. On tärkeää, että osastot ovat hallittuja, eikä joulutavaran anneta levitä koko myymälään. Näin siksi, että myymälä pysyy siistinä ja joulutuotteet helposti löydettävissä asiakkaillemme varsin moninaisen ja sekalaisen joulutavaran osalta.

Kirppiksillämme joulutavaraa- ja tuotteita on vielä hyvin saatavilla. Tule tekemään vielä viime hetken edulliset ja ekologiset joulukoriste- ja joululahjahankinnat lähimmältä SPR-Kirppikseltäsi. Seuraa tiiviisti myös facebook sivujamme sekä instagramia, joiden avulla olet ajan tasalla koko joulunajan tarjouksistamme sekä muista kivoista SPR-Kirppis löydöistä!

Joulun aikaan myös SPR-Kirppikset ja henkilökuntamme rauhoittuvat ja hiljentyvät viettämään joulun juhlaa. Jouluna myymälämme ovat suljettuna 24.-26.12. välisenä aikana. Palaamme työhön taas 27.12. ja olemme normaalisti avoinna, paitsi uuden vuoden aattona, 31.12.2018, jolloin myymälämme ovat avoinna lyhyemmän ajan. Yleensä teemme la- aukioloaikojen mukaisen työpäivän, jonka jälkeen lähdemme vastaanottamaan uutta vuotta 2019! Seuraa lähimmän SPR-Kirppiksesi facebook sivuja niin olet varmasti ajan tasalla aukioloajoistamme. Ilmoitamme aukioloaikojen muutoksista SPR-Kirppisten FB-sivuilla!

Suuret Kiitokset kaikille asiakkaillemme ja lahjoittajille Hyvän Kierrättämisestä kanssamme. Kiitos Teidän olemme saaneet tehdä tänäkin vuonna paljon hyvää ja tuottaa paljon hyvää tekeviä palveluita sekä paikallisesti, valtakunnallisesti että maailmanlaajuisesti. Jatketaan Hyvän Kierrättämistä myös ensi vuonna!

Uusi vuosi 2019 tuo myös tullessaan Hyvän Kierrättämisen uutisia osalle SPR-Kirppiksistä. Vaasan SPR-Kirppis muuttaa uudistettuihin myymälätiloihin helmikuun lopussa. Uusi myymälä sijaitsee osoitteessa Vöyrinkatu 42, 65100 Vaasa. Seuratkaa Vaasan SPR-Kirppiksen FB-sivuja, jossa tiedotamme muutosta ym. Kokkolan SPR-Kirppis ja SPR Länsi-Suomen piirin Kokkolan ystävätoiminnan koordinaattori Henna Oikari yhdistävät voimansa vuoden alusta 2019. Kokkolan ystävätoiminnan koordinaattorin Hennan löydät jatkossa SPR-Kirppis Kokkolan tiloista Vaunumiehenkatu 4B, Kokkolasta.

Hyvää joulun odotuksen aikaa kaikille ja onnea vuodelle 2019!
Kiitos yhteistyöstä myös kaikille yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille!