SPR-Kirppis Goes Punaisen Ristin viikko 6.-12.5.2019

PUNAISEN RISTIN VIIKKO 6.-12.5.2019

Punaisen Ristin viikko on hyvä hetki pysähtyä ja tarkastella oman arjen turvallisuutta uusin silmin. Onko kotini turvallinen minulle, lapsilleni ja muille läheisilleni? Osaanko toimia, jos tapaturma sattuu?
Kun yllättäviin tilanteisiin on varautunut, turvallisuuden tunne kasvaa. Tarkista oman arkesi turvallisuus lapsiperheiden turvallisuustestillä – voit samalla voittaa ensiapulaukun!

Me SPR-Kirppismyymälät olemme mukana toteuttamassa Punaisen Ristin viikkoa tänä vuonna kampanjoimalla erityisesti Punaisen Ristin jäsenyyden ja sen merkityksen puolesta!

Tervetuloa viettämään Punaisen Ristin viikkoa 6.-12.5.2019 SPR-Kirppismyymälöihin!

SPR Kirppiksillä Punaisen Ristin viikko näkyy eri tavoin, mm. ystävätoiminnan esittelyinä, jäsenyys infona ja yhteistyönä paikallisosastojen kanssa lisäksi eri puolilla Suomea on Kirppiskohtaisia tarjouksia sekä kahvitarjoiluja jne.

Lisätietoa saat seuraamalla facebook- ja Instagram-päivityksiämme tai suoraan Kirppiksiltä, yhteystiedot löydät myymäläsivuilta!
Punaisen Ristin jäseneksi voit liittyä nettisivujen kautta, paikallisosaston kautta ja nyt jatkossa myös kätevästi meillä SPR-Kirppiksillä. Täytämme kanssasi tietosi lomakkeelle, toimitamme sen eteenpäin ja maksat SPR jäsenyytesi suoraan meille Kirppiksille. Saat samalla jäsenkortin ja jäsenenä saat jatkossa -10%:n alennuksen kirppisostoksistasi kaikissa SPR Kirppismyymälöissämme! Liittymällä jäseneksi SPR-Kirppiksellä Punaisen Ristin viikon aikana saat myös jäsenlahjaksi kahvipaketin!

Muita jäsenetuja ovat:
• Avun maailma -lehti (4 krt/vuosi), joka kertoo Punaisen Ristin toiminnasta Suomessa ja maailmalla.
• 10 % alennus henkilöjäsenille Suomen Punainen Risti Ensiapu Oy:n ensiavun yleisökursseista.
• Jäsenetuja Punaisen Ristin kaupasta.
• 10 % alennus Stellan uusista turvapuhelinsopimuksista.
• 30 % alennusta Otava-median uusista laskuttamattomista lehtitilauksista kotimaahan. Tilaus ja lisätiedot
• 10 % alennus majoituksesta Suomen Hostellijärjestö ry:n hostelleissa.
• Hostelling International -ketjun kansainvälinen hostellikortti alennettuun hintaan.
• Alennusta Hertzin vuokra

Jäsenyyshinnat:
Vuosijäsenyys: 20 € / kalenterivuosi
Vuosijäsenyys: alle 29-vuotias, 10 € / kalenterivuosi
Henkilöjäsenen ainaisjäsenyys: 300€
Yrityksen/yhteisön kannatusjäsenyys: 300€/kalenterivuosi

Mihin jäsenmaksut käytetään?
Jäsenmaksut käytetään Punaisen Ristin paikalliseen vapaaehtoistoimintaan ja vapaaehtoisten kouluttamiseen.

Punaisen Ristin jäsenenä tuet erittäin tärkeää vapaaehtoisten tekemää auttamistyötä ja heidän kouluttautumista. Jäsenillä on siis iso merkitys ympäri Suomea! Jäsenyydellä voit myös ottaa kantaa inhimillisten arvojen ja tavoitteiden puolesta.

On hyvä miettiä, kuinka monella eri tavalla vapaaehtoistyö toimii ja mitä kaikkea sen toimintaan tarvitaankaan? Kuinka järjestetään koulutuksia, jotta osataan toimia oikein, vaikkapa ensiaputilanteissa tai tulipalon sattuessa? Entä välttämättömien tarvikkeiden hankkiminen? Ja kuinka paljon tarvitaankaan vapaaehtoisia, jotta niin moni tärkeä toiminta ympärillämme pyörii? Näiden kaikkien ylläpitämiseen ja toimimiseen tarvitaan jäsenmaksuja ja varoja.

Mitä vapaaehtoistoiminnan muotoja on?

• ystävätoiminta
• ensiapu- ja valmiustoiminta
• nuorten turvataloissa toimiminen
• omaishoitoperheiden tukeminen
• festaripäivystykset
• turvapaikanhakijoiden tukeminen

On tärkeää ja arvokasta, kuinka vapaaehtoistoimijat ovat valmiita lähtemään auttamaan niin moneen eri tilanteeseen antaen hyvää esimerkkiä meille kaikille! Onkin hyvä, että viemme tietoa eteenpäin myös nuorille, joista moni kaipaa tärkeää sisältöä vapaa-aikaansa ja voi löytää SPR:n toiminnasta itselleen ihan uusia juttuja!

Lisää tietoa jäsenyydestä ja eri toiminnasta saat paikkakuntasi paikallisosastoilta tai täältä

Olemme varmasti samaa mieltä siitä, että auttaminen ei vaadi mahdottomia, mutta antaa paljon! Me kaikki voimme omalta osaltamme osallistua jollain tavalla, kukin mahdollisuuksiemme mukaan! Auttamisen tapoja voi olla juuri vapaaehtoistoiminta tai SPR-jäsenyys! Jäsenmaksun maksaminen on helppo tapa tukea vapaaehtoistyötä- ja toimintaa omalla paikkakunnalla.

Löydä sinäkin oma tapasi auttaa, yhdessä olemme enemmän!

Nähdään ja kohdataan SPR-Kirppiksillä!

Aurinkoisin kirppisterveisin,
Marika Tanskanen SPR-Kirppis, Karstula