EKOLOGINEN SISUSTUS – STYLE BY SPR-KIRPPIS

Luovuus töissä ei ole pelkästään taiteilijoiden oma juttu. Kirppismaailmassa esillepanot ja somistukset ovat ”silmää” ja ammattitaitoa vaativaa työtä. Sisustaminen on kuin luova prosessi: intuitiivinen, kokeileva, yllättävä ja aina se vaatii erityistä rohkeutta uskaltaa kokeilla jotain uutta ennen näkemätöntä.

Olemme iloisia voidessamme esitellä SPR-Kirppiksen sisustus projektin, jonka saimme toteuttaa yhteistyössä Kiinteistö Sekahaku Oy:n kanssa.

Viime vuoden lopussa 2021 olemme saaneet pyynnön Sekahaku Oy:sta stailaamaan vuokra-asunnon tuotteilla, joita meiltä SPR-kirpparilta löytyy.  Asunto oli tyhjillään. Toiveena oli kuitenkin paikka, jossa asukkaat viihtyvät Ihan kuin valmiiseen sisustettuun kotiin tulisi. Tässä tapauksessa paras vaihtoehto oli luoda skandinaavinen sisustus – muotojen ja sävyjen ja tunnelmien tuomaa harmoniaa, jossa silmä lepää.

Täytyy myös mainita, ettei kierrätetyllä tavaralla sisustaminen tarkoita rikkinäisiä tai keikkuvia ruokapöytiä, eriparista tuolia.  Vaan meiltä löytyy todella laadukasta nykyaikaista tavaraa, design-esineitä, sekä klassiseen ja skandinaaviseen tyyliin sopivia ajattomia tuotteita. Tästä lämmin kiitos lahjoittajille, ilman heitä ei projektia olisi saatu vietyä läpi.

Piti kerätä sopivia tuotetta, kuljettaa ne paikanpäälle ja järjestää ne sopivaksi kokonaisuudeksi. Tähän tarvitsimme kaikkien SPR-Kirppiksen työntekijöiden panosta.  Projektiin osallistui siis: kuljettajat, lajittelijat, suunnittelijat, ohjaajat, jokaiselle löytyi tekemistä. Asunnon sisustus oli superkiva toteuttaa ja lopputuloksesta tuli upea moderni sisustettu asunto jollekin uudelle asukkaalle. Toivottavasti asukas on tyytyväinen ja huomaa, kuinka olemme panostaneet pieniinkin yksityiskohtiin.

Kiitämme Kiinteistö Sekahaku Oy luottamuksesta ja mahdollisuudesta toteuttaa mahtava ekoprojekti. Jatkamme erittäin mielellämme hyvää yhteistyötä!

Jos sinulla on tarpeettomia, mutta hyväkuntoisia huonekaluja ja muuta käytettyä tavaraa, mielelläni otamme sen vastaan. Lämmin kiitos lahjoittajille! Huomio! Haemme käyttökelpoiset huonekalut ilmaiseksi! Noutopalvelun voi varata numerosta 040 505 6452.

Suosittelemme seuraamaan aktiivisesti Facebook sekä Instagram päivityksiämme ja poimi niistä itsellesi parhaat ideat ja vinkit kodin ekosisustukseen. Kierrättämällä voittavat kaikki!

Leppoisaa ja rentoa kotoilua kaikille!