SPR kirppis Kokkola

SPR-Kirppis Kokkola on Sinua palveleva asiakasystävällinen ja viihtyisä kirpputorimyymälä. Löydät meiltä monipuolisen valikoiman vaatteita, kodin tekstiilejä, astioita, käyttötavaraa sekä huonekaluja ja sisustustuotteita edulliseen hintaan. Voit lahjoittaa meille itsellesi tarpeetonta ehjää, puhdasta ja myyntikuntoista tavaraa ja tekstiiliä. Tervetuloa tekemään löytöjä läheltä!

Henkilökuntamme toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Outi Hakunti
Toimialapäällikkö
puh. 040 125 8679

Maria Wentin
Työnopastaja
puh. 040 140 5586

Aimo Lahnaoja
Työnopastaja
puh. 040 552 1298

Jarno Saarnisalo
Työnsuunnittelija
puh. 040 159 4431

MAANANTAI
TIISTAI
KESKIVIIKKO
TORSTAI
PERJANTAI
LAUANTAI
SUNNUNTAISULJETTU
Kokkola
Vaunumiehenkatu 4b
Kokkola 67100

Tule ystäväksi!

Kuka tahansa voi olla yksinäinen, mutta onneksi kuka tahansa voi myös auttaa. Yksinäisyyden lopettaminen alkaa sen huomaamisesta: yksinäisen näkemisestä ja kohtaamisesta. Vain yhdessä onnistumme, joten nähdään – toisemme.

Punainen Risti lievittää yksinäisyyttä välittämällä ystäviä toisen ihmisen seuraa kaipaaville. Ystävät tapaavat toisiaan ja viettävät aikaa heille itselleen sopivalla tavalla esimerkiksi kahvitellen tai ulkoillen.

Me koulutamme sinut ja ohjaamme sinut uuden ystäväsi luokse. Saat itsellesi hyvän mielen kun ilmoittaudut rohkeasti mukaan vapaaehtoiseksi. Pienikin hetki aikaasi voi muuttaa toisen ihmisen elämää.

Ystävätoiminnan aluetyötä Keski-Pohjanmaalla

Henna Oikari toimii Ystävätoiminnan aluetyöntekijänä Kokkolassa. Ystävätoimintaa hän tekee koko Keski-Pohjanmaan alueella.

Ota rohkeasti yhteyttä kysy, kerro ja ihmettele. Olen aika liikkuvaa sorttia ja minut tavoittaa parhaiten puhelimitse
040 0442 953 tai sähköpostilla henna.oikari@punainenristi.fi. Toimistoltakin voit minut löytää osoitteessa SPR-Kirppis, Kokkola Vaunumiehenkatu 4B, Kokkola, joten kurkista ovesta tai kysäise kassalta.

Yhteistyökumppanimme

Kokkola
Vaunumiehenkatu 4b
Kokkola 67100
Finland
Puh.: 040 552 1298
Sposti.: spr-kirppis.kokkola@punainenristi.fi
MAANANTAI
TIISTAI
KESKIVIIKKO
TORSTAI
PERJANTAI
LAUANTAI
SUNNUNTAISULJETTU