Inspiraatiot esille

LÖYDÄ SISÄINEN KIRPPUSI!

Vaatteiden metsästystä kirppikseltä helpottaa suuresti se, että lähtökohtaisesti tykkää vaatteista, pukeutumisesta ja asusteista. Kirppismetsästyshenkeen auttaa myös, jos tykkää fiilistellä vaatteita ja vaatteilla. Kirppistelyn avulla on myös mahdollista oppia ja kerätä enemmän tietoa vaatteista ja materiaaleista, aikakausista ja tyyleistä. Kirppikseltä löytää perusvaatteita, vähänkäytettyjä vaatteita sekä ihan uusia yksilöitä kierrätettynä. Kirppistely ei siis ehdottomasti tarkoita sitä, että pitäisi pukeutua esim. retro- tai vintagetyyliin. Ja mikä tärkeintä tavaran, tekstiilin ja vaatteiden kierrätys on äärimmäisen ekologista ja säästää luontoa sekä luonnonvaroja! Ja bonuksena muun hyvä päälle kierrättäminen ja kirppistely säästää myös lompakkoasi. Hyvin pidetty ja hyvin hoidettu, hyvästä materiaalista valmistettu vaate ja tekstiili kestää käytössä käyttäjältä toiselle. Kirppistele siis rohkeasti, se kannattaa!

SPR-Kirppismyymälät ovat kuin kierrätystavarataloja; tarjontaa ja valikoimaa on runsaasti. Kirppistuotteet ovat siististi lajiteltu omilla osastoillaan, ja tuotteiden löytäminen on helppoa. SPR-kirppiksillä huomioimme myös sesongit ja vuodenajat tuotteiden esillepanoissa. Myös erilaiset tapahtumat ja juhlapyhät huomioidaan kierrätysmyymälöidemme esillepanoissa. Olipa siis vuodenaika mikä tahansa, arki tai juhla – tule SPR-Kirppikselle ja INSPIROIDU!

INSPIROIDU KEVÄÄSTÄ!

”Kevät ja minä, mikä pari, valon lapset käsikkäin…”

Lukeutuuko kukaan muu niihin, jotka alkavat keräämään vuoden vaihtuessa pieniä merkkejä tulevasta keväästä. Helmikuun vaihtuessa maaliskuuhun odotus tiivistyy ja ensimmäiset aurinkoiset päivät saavat aikaan ihmeitä. Tai mitä ne oikeastaan saavat aikaan, ainakin sen, että suurin osa ihmisistä toteaa ikkunoiden olevan kauheassa kunnossa ja pesua vailla. Pöly leijailee siellä, minne auringonsäteet kurottavat kauniin kajonsa.

Toisille valoilmiöt saavat aikaan siivousvimman ja vaatekaapit järjestetään uuteen uskoon. Muistakaa meitä silloin, jos siivotessa kaapeista löytyy itselle tarpeetonta vaatetta ja tavaraa. Talven tummat vaatteet tuntuvat kenties tylsiltä ja kevääksi halutaan jotain uutta, raikasta ja piristävää. Onko sinun kevätvaatteesi hempeä, raikkaan värikäs vai kenties rohkea eläinkuosi. Leopardi vaiko käärme? Siinä on kuulemma kevään trendikuosit. Liukkaita kelejä meillä riittää pitkälle kevääseen, kenties kaapissa odottelee jo lemppari korkoja ja haaveena on löytää muutamat uudetkin korkokengät. Vai saako sula maa etsimään esiin kumisaappaat, niidenkin tarjonta on laaja ja jokainen löytää taatusti omaan makuunsa sopivat.

Me SPR-kirppiksillä haluamme, että kevät tuo pölyn sijasta mieleen myös ilon. Iloinen mieli näkyy ja kuuluu meissä kokonaisvaltaisesti. Kevään trendejä googlaillessa esiin nousee ekologisuus muodissa, sisustuksessa ja kaikissa kodin hankinnoissa. Tähän meidän onkin helppo vastata SPR-kirppisten tarjonnalla.

Tervetuloa tekemään jokaisen kokoon ja makuun sopivia hyvänmielen löytöjä. Anna meidän tehdä hyvää sinun kanssasi!

P.S. Ethän anna myöskään otteen lipsua kevätsiivouksissa! Tuo meille 👉 SPR-Kirppis myymälöihin sinulle turhat, mutta ehjät ja puhtaat tavarat, vaateet, tekstiilit tms.

Voit myös tilata noutopalvelumme hakemaan ehjät ja puhtaat, mutta ei enää sinua palvelevat, huonekalut ym. Pian voit tilata noudon myös netin kautta 👉 www.spr-kirppis.fi Seuraa ilmoitteluamme FB ja insta 📆

P.S. Meillä on myymälät pullollaan ihania kevät ”uutuuksia”, niinkuin kuvista näkyy!

Meidän työntekijöidemme kevätvilli on tarttuvaa laatua, varokaa vaan! Tule tutustumaan,  inspiroitumaan ja tekemään löytöjä edullisesti! ♥

Tervetuloa meille! ♥

KIRPPIS-SISUSTUS = YHDISTELE, SEKOITTELE JA KOKEILE ROHKEASTI!

Kirppistavara-, tekstiili- ja vaate saattaa suurissa kasoissa, muovipusseissa ja säkeissä näyttää arvottomalta krääsältä. On taito blokata lahjoitusten seasta sisustuksellisesti arvokasta ja yhdisteltävää tavaraa. Tyylien yhdistely, sekoittelu ja kokeilu mahdollistuvat erilaisten lahjoitusten ja hyvän mielikuvituksen ansiosta.

Esillepanojen merkitys, tavaroiden yhdistely ja sekoittelu kirppiksen myymäläsisustuksessa on ensiarvoisen tärkeää. Vaarana kirppiksillä on, että hyvä ja hieno tavara hukkuu tavarapaljouden joukkoon, ellei sitä saada pelastettua kokonaisuuksien osaksi. Tälle ajatukselle annetaan yhä enemmän painoarvoa, joka näkyy meillä käytännössä siinä, että Kirppismyymälöidemme esillepanoihin on omat tekijänsä. On tärkeää saada ajankohtaisia ja vaihtuvia kuvia esillepanoista myös sosiaalisen mediaan. Seuraa siis aktiivisesti Facebook sekä Instagram päivityksiämme ja poimi niistä itsellesi parhaat ideat!

Trendinä sisustuksessa näyttää nyt v. 2018 olevan värien ja rouheampien materiaalien uskaliaampi käyttö. Sisustuslehtiä selaillessa voi huomata nykytrendin olevan suopea kirppismaailmaa kohtaan ja tietysti myös ekologisuutta halutaan tuoda esille monin eri tavoin. Tavarapaljous ahdistaa useita ihmisiä ja ajatus vähemmästä materiasta valtaa alaa meillä ja maailmalla. Toivottavasti tämä näkyy meillä kirppiksillä positiivisesti – eikä sitä vastoin kaatopaikoilla.

KIRPPISLÖYDÖILLÄ HENKEVYYTTÄ JA ELOA SISUSTUKSEEN

Kirppissisustamisen haasteena on osata yhdistää itse tyylejä ja suuntauksia, värimaailmoja ja kuoseja. Sisustusalan liikkeissä esillepanot eivät ole niin haasteellisia, kun tavara on uutta ja ennalta tiedossa olevaa sekä väritykseltä ja teemalta samaa genreä. Kirppisesillepanoissa ei sitä vastoin voi koskaan ennalta tietää mitä löytyy, vaan esillepanot tehdään lahjoitusten ehdoilla. Erilaisia teemoja mietittäessä onkin hyvä kerätä teemaan liittyvää tavaraa jo etukäteen. Teemoittain tehdyissä esillepanoissa vanha ja käytettykin tavara saa ”tukea” muista samanhenkisistä tavaroista. Ne saavat vielä arvoisensa mahdollisuuden tulla uudelleen nähdyksi sitä varten rakennetussa ympäristössä ja pääsevät näin uuteen kotiin esille. Kaikki eivät tietenkään halua vanhaa tai käytettyä omaan sisutukseensa. Voi kuitenkin ajatella jonkin vanhan huonekalun, koriste-esineen tai tekstiilin tuovan syvyyttä ja kodikkuutta muuten vielä vallalla olevaan ”kliiniseen” nykyajan sisutustrendiin. Kirppislöydöt ja vanhat tavarat tuovat ehkä juuri sitä ”henkevyyttä” ja rouheutta sisustukseen ja tyyliin. Tällaisista yksityiskohdista voi muodostua myös varsinaisia katseen vangitsijoita sisustuksen keskipisteinä.

OMANNÄKÖINEN KOTI KIRPPISTYYLIIN

Tärkeintä kaikessa sisustamisessa kuitenkin on, että koti näyttää ja tuntuu omalta viihtyisältä paikalta ja on oman elämän näköinen koti. Ole siis rohkea, kokeile, yhdistele ja riko rajoja, erehdy ja kokeile toisella tavalla! Kirppikseltä ostetut sisutuksen elementit antavat tähän mahdollisuuden ainakin hintansa puolesta uudestaan ja uudestaan.

♦♦♦♦♦

Tule tutustumaan SPR-Kirppisten Second-Hand sisustusratkaisuihin!