Inspiraatiot esille

LÖYDÄ SISÄINEN KIRPPUSI!

Vaatteiden metsästystä kirppikseltä helpottaa suuresti se, että lähtökohtaisesti tykkää vaatteista, pukeutumisesta ja asusteista. Kirppismetsästyshenkeen auttaa myös, jos tykkää fiilistellä vaatteita ja vaatteilla. Kirppistelyn avulla on myös mahdollista oppia ja kerätä enemmän tietoa vaatteista ja materiaaleista, aikakausista ja tyyleistä. Kirppikseltä löytää perusvaatteita, vähänkäytettyjä vaatteita sekä ihan uusia yksilöitä kierrätettynä. Kirppistely ei siis ehdottomasti tarkoita sitä, että pitäisi pukeutua esim. retro- tai vintagetyyliin. Ja mikä tärkeintä tavaran, tekstiilin ja vaatteiden kierrätys on äärimmäisen ekologista ja säästää luontoa sekä luonnonvaroja! Ja bonuksena muun hyvä päälle kierrättäminen ja kirppistely säästää myös lompakkoasi. Hyvin pidetty ja hyvin hoidettu, hyvästä materiaalista valmistettu vaate ja tekstiili kestää käytössä käyttäjältä toiselle. Kirppistele siis rohkeasti, se kannattaa!

SPR-Kirppismyymälät ovat kuin kierrätystavarataloja; tarjontaa ja valikoimaa on runsaasti. Kirppistuotteet ovat siististi lajiteltu omilla osastoillaan, ja tuotteiden löytäminen on helppoa. SPR-kirppiksillä huomioimme myös sesongit ja vuodenajat tuotteiden esillepanoissa. Myös erilaiset tapahtumat ja juhlapyhät huomioidaan kierrätysmyymälöidemme esillepanoissa. Olipa siis vuodenaika mikä tahansa, arki tai juhla – tule SPR-Kirppikselle ja INSPIROIDU!

INSPIROIDU SYKSYSTÄ!

Syksy on juuri nyt kauneimillaan! Syksy inspiroi väreillään, hämärtyvillä illoilla ja uusilla aluilla.

Syksyllä on ihanaa sisustaa kotia erilaisilla tuikkukipoilla, kynttilöillä ja lämpimillä huovilla ja peitoilla. Syksy on tunnelmallisten iltojen ja öiden aikaa, jotka on kuin tehty haaveiluille, unelmien luomiselle ja uusille inspiraatioille. Kodin tekstiilit ja verhot vaihtuvat usein syksyllä myös enemmän syksyisten värien, murrettujen maan värien; ruskeiden, oranssien, vihreiden, punaisten, violettien, sinisten ja keltaisen murrettuihin sävyihin.

Syksy on mitä parhainta aikaa löytää uusi oma tyyli myös pukeutumisessa! Sisäinen kauneus ja ainutlaatuinen persoona tekee ihmisestä juuri omanlaisensa, ulkoisella olemuksellaan; vaatteilla ja asusteilla täydennät itsesi ja persoonasi uuteen kukoistukseen! Me SPR-Kirppiksellä haluamme auttaa Sinut uuteen kukoistukseesi – samalla lisäät tyyliisi ripauksen tai enemmän ekologista kierrätysmuotia. Myymälämme ovat juuri nyt täynnä mitä ihanimpia”uutuuksia” syyspukeutumiseen!

Olemme esittelemässä SPR-Kirppiksen Second-Hand sisustusratkaisuja Rakenna – Sisusta – Asu messuilla Kokkolassa la-su 22.-23.9.2018 klo. 10-16.00.
Tule tutustumaan,  inspiroitumaan ja tekemään löytöjä edullisesti! ♥

Tervetuloa meille! ♥

KIRPPIS-SISUSTUS = YHDISTELE, SEKOITTELE JA KOKEILE ROHKEASTI!

Kirppistavara-, tekstiili- ja vaate saattaa suurissa kasoissa, muovipusseissa ja säkeissä näyttää arvottomalta krääsältä. On taito blokata lahjoitusten seasta sisustuksellisesti arvokasta ja yhdisteltävää tavaraa. Tyylien yhdistely, sekoittelu ja kokeilu mahdollistuvat erilaisten lahjoitusten ja hyvän mielikuvituksen ansiosta.

Esillepanojen merkitys, tavaroiden yhdistely ja sekoittelu kirppiksen myymäläsisustuksessa on ensiarvoisen tärkeää. Vaarana kirppiksillä on, että hyvä ja hieno tavara hukkuu tavarapaljouden joukkoon, ellei sitä saada pelastettua kokonaisuuksien osaksi. Tälle ajatukselle annetaan yhä enemmän painoarvoa, joka näkyy meillä käytännössä siinä, että Kirppismyymälöidemme esillepanoihin on omat tekijänsä. On tärkeää saada ajankohtaisia ja vaihtuvia kuvia esillepanoista myös sosiaalisen mediaan. Seuraa siis aktiivisesti Facebook sekä Instagram päivityksiämme ja poimi niistä itsellesi parhaat ideat!

Trendinä sisustuksessa näyttää nyt v. 2018 olevan värien ja rouheampien materiaalien uskaliaampi käyttö. Sisustuslehtiä selaillessa voi huomata nykytrendin olevan suopea kirppismaailmaa kohtaan ja tietysti myös ekologisuutta halutaan tuoda esille monin eri tavoin. Tavarapaljous ahdistaa useita ihmisiä ja ajatus vähemmästä materiasta valtaa alaa meillä ja maailmalla. Toivottavasti tämä näkyy meillä kirppiksillä positiivisesti – eikä sitä vastoin kaatopaikoilla.

KIRPPISLÖYDÖILLÄ HENKEVYYTTÄ JA ELOA SISUSTUKSEEN

Kirppissisustamisen haasteena on osata yhdistää itse tyylejä ja suuntauksia, värimaailmoja ja kuoseja. Sisustusalan liikkeissä esillepanot eivät ole niin haasteellisia, kun tavara on uutta ja ennalta tiedossa olevaa sekä väritykseltä ja teemalta samaa genreä. Kirppisesillepanoissa ei sitä vastoin voi koskaan ennalta tietää mitä löytyy, vaan esillepanot tehdään lahjoitusten ehdoilla. Erilaisia teemoja mietittäessä onkin hyvä kerätä teemaan liittyvää tavaraa jo etukäteen. Teemoittain tehdyissä esillepanoissa vanha ja käytettykin tavara saa ”tukea” muista samanhenkisistä tavaroista. Ne saavat vielä arvoisensa mahdollisuuden tulla uudelleen nähdyksi sitä varten rakennetussa ympäristössä ja pääsevät näin uuteen kotiin esille. Kaikki eivät tietenkään halua vanhaa tai käytettyä omaan sisutukseensa. Voi kuitenkin ajatella jonkin vanhan huonekalun, koriste-esineen tai tekstiilin tuovan syvyyttä ja kodikkuutta muuten vielä vallalla olevaan ”kliiniseen” nykyajan sisutustrendiin. Kirppislöydöt ja vanhat tavarat tuovat ehkä juuri sitä ”henkevyyttä” ja rouheutta sisustukseen ja tyyliin. Tällaisista yksityiskohdista voi muodostua myös varsinaisia katseen vangitsijoita sisustuksen keskipisteinä.

OMANNÄKÖINEN KOTI KIRPPISTYYLIIN

Tärkeintä kaikessa sisustamisessa kuitenkin on, että koti näyttää ja tuntuu omalta viihtyisältä paikalta ja on oman elämän näköinen koti. Ole siis rohkea, kokeile, yhdistele ja riko rajoja, erehdy ja kokeile toisella tavalla! Kirppikseltä ostetut sisutuksen elementit antavat tähän mahdollisuuden ainakin hintansa puolesta uudestaan ja uudestaan.

♦♦♦♦♦

HUOMIO Keski-Pohjanmaa ja Kokkola!
Olemme mukana Kokkolan Rakenna – Sisusta – Asu messuilla la-su 22.-23.9 2018, klo. 10-16.00.
Tuomme messuilla esille ekologisen ja kierrätysteeman mukaisia sisustamisen mahdollisuuksia.
Tule tutustumaan SPR-Kirppiksen Second-Hand sisustusratkaisuihin!

Alla sneak-peak kuvia messuille tulevista kirppistuotteista!