Vaasan SPR-Kirppis on suljettu tilapäisesti

Vaasan SPR-Kirppis on suljettu tilapäisesti. Vaasan kirppiksen henkilöstöä on sairastunut koronaan ja muihin flunssatauteihin. Sairauspoissaolot ovat lisääntyneet huomattavasti. Suhtaudumme erittäin vakavasti vallitsevaan tilanteeseen. Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuuden sekä terveyden varmistamiseksi olemme sulkeneet Vaasan kirppiksen myymälän.

Jos olet asioinut meillä 3-11.1.2022 välisenä aikana, niin tarkkaile terveydentilaasi ja hakeudu testeihin heti jos sinulle tulee oireita.

Olemme Vaasan SPR-kirppiksillä pitäneet korostetusti huolta siivouksesta ja hygieniasta. Vaasan Kirppiksellä noudetaan myös suunnitelmaa lähikontaktien välttämisestä Länsi- ja Sisä-Suomen AVI:n ohjeiden mukaisesti. Mikäli viranomaisten kirppistoimintaa koskevat ohjeet muuttuvat tiedotamme asiasta Vaasan SPR-Kirppiksen somekanavilla.

Kirppis pyritään avaamaan asiakkaille uudestaan mahdollisimman pian. Teemme kirppiksellä tehostetun ylimääräisen siivouksen ennen myymälän uudelleenavaamista. Tämän hetkisen arvion mukaan voimme avata myymälän uudestaan 24.1.2022. Tiedotamme asiasta Vaasan SPR-Kirppiksen somekanavilla.

Toivotamme asiakkaillemme turvallista tammikuun jatkoa!