Keski-Suomessa vahvistutaan nyt osaamalla! ”Vahvistu osaamalla” –hanke tarjoaa nimittäin työllistymismahdollisuuksia kolmella eri SPR-Kirppiksellä Jyväskylässä.

Keski-Suomen Te-toimiston rahoittama hanke käynnistyi 1.6.2020 ja se on suunniteltu 3-vuotiseksi. Työskentely Kirppiksillä aloitetaan työkokeilujaksolla, joka toimii sisäänajovaiheena Kirppisten työtehtäviin. Sen aikana valmennetaan pienryhmä- ja yksilöohjauksessa myös työelämävalmiuksia ja mietitään omaa eteenpäinmenon suuntaa Kirppis-elämän jälkeen.

Työnkierto myymälän sisällä ja myymälöiden välillä mahdollistaa monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät. Näitä monipuolistetaan ja vahvistetaan vielä työsuhteen aikana, joka onkin tavoitteena työkokeilujakson jälkeen. Hanke on hyvin käytännönläheinen ja hyödyntää työnkiertoa monella tasolla.

Hanke sisältää myös valmennuksia sekä jatkotulevaisuuden suunnitteluun ja työelämävalmiuksien kohdentamiseen tähtäävää ohjausta, joka toteutetaan työnteon lomassa pienissä sekakoosteisissa ryhmissä. Koulutuksilla pyritään lisäämään valmiuksia työskennellä kilpailukykyisemmin missä tahansa sellaisissa työtehtävissä, jotka vaativat oma-aloitteista työotetta ja monialaosaamista. Hankkeessa on mahdollista suorittaa myös ikärajapassi sekä näyttöinä visuaalisen myyntityön ja asiakaspalvelun osatutkinnot.

Tule päivittämään sekä työssäolon- että eteenpäinmenon valmiuksiasi monipuolisiin työympäristöihimme. Samalla olet osa maailmanlaajuista auttamisen ketjua. Vahvistu osaamalla – osaaminen vahvistaa!

Hankekoordinaattori Kaisa Natri, puh. 0400 380 657, kaisa.natri(at)redcross.fi

Työnsuunnittelija Laura Siltasalmi, puh. 040 653 7838, laura.siltasalmi(at)redcross.fi

Työnsuunnittelija Mari Moilanen, puh. 040 178 537, mari.moilanen(at)punainenristi.fi

 

Yhteistyössä TE-hallinto