Keski-Suomen TE-toimiston rahoittama Osaamisella on merkitystä –hanke työllistää Keski-Suomen alueen SPR Kirppiksille työntekijöitä, joiden työllistyminen syystä tai toisesta on pitkittynyt.Työllistyminen tapahtuu SPR Kirppiksille Keski-Suomen alueella yhteensä kuuteen toimipisteeseen. Näistä kolme sijaitsee Jyväskylässä, loput Keuruulla, Jämsässä ja Karstulassa.

Hanke käynnistyi 1.5.2017 ja se on suunniteltu 3-vuotiseksi. Hankkeen tavoitteena on tarjota palveluja kuukausitasolla vähintään 30-35 palkkatuetussa työssä, työkokeilussa, työharjoittelussa tai oppisopimuksella kouluttautuvalle työntekijälle. Pyrimme aloittamaan mahdollisuuksien mukaan työkokeilujaksolla, joka toimii sisäänajovaiheena. Tavoitteena on, että työkokeilujakso johtaa työsopimuksen solmimiseen.

Hanke on hyvin käytännönläheinen ja hyödyntää työnkiertoa monella tasolla. Se sisältää myös valmennuksia sekä jatkotulevaisuuden suunnitteluun ja työelämävalmiuksien kohentamiseen tähtäävää ohjausta, joka toteutetaan työnteon lomassa pienissä sekakoosteisissa ryhmissä. Koulutuksilla pyritään lisäämään myös valmiuksia työskennellä kilpailukykyisemmin erityisesti kaupanalalla.

Tule päivittämään sekä työssäolon- että eteenpäinmenon valmiuksiasi monipuolisiin työympäristöihin. Samalla olet osa maailmanlaajuista auttamisen ketjua.

Hankekoordinaattori Kaisa Natri, puh. 0400 380 657, kaisa.natri@redcross.fi

Työnsuunnittelija Mia Kyrö, puh. 040 653 7841, mia.kyro@redcross.fi

Työnsuunnittelija Mari Moilanen, puh. 040 178537, mari.moilanen@punainenristi.fi

 

Yhteistyössä TE-hallinto